Az Ön beleegyezésének eredményeként előfordulhat, hogy a Philips csoport vállalatai promóciós céllal felveszik Önnel a kapcsolatot e-mailben, SMS-ben és más digitális csatornákon keresztül (pl. mobilalkalmazások és közösségi oldalak). Ahhoz hogy az Ön elvárásainak és szokásainak megfelelően alakítsuk ezt a kommunikációt, illetve hogy a legjobb, személyre szabott élményt nyújthassuk, elemezhetjük és összekapcsolhatjuk az Ön személyes adatait.
Ezek az adatok az alábbiakat tartalmazhatják:Ön által megadott adatok
Azok az adatok, melyeket Ön aktívan meg kíván osztani velünk, pl: név, születési dátum vagy életkor, e-mail cím, lakcím, ország, nem, telefonszám, közösségioldal-profil.Az Ön Philips-szel való kapcsolatba kerüléséből származó, nekünk megadott adatai
Az Ön Philips digitális csatornákkal (pl. közösségi oldalak, weboldalak, e-mail, alkalmazások és kapcsolódó termékek) való kapcsolatba kerüléséből, illetve ezek használatából adódó adatok. Ezek az adatok az alábbiakat tartalmazhatják: IP-cím, cookie-k, eszközadatok, kommunikációs csatornák, amelyekre Ön rákattint, részletes helyadatok, valamint az Ön által látogatott weboldalak.A Philips lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy bármikor visszavonja beleegyezését.

További tájékoztatást a Adatvédelmi irányelvek és a Cookie-szabályzat.

philips

Az akció véget ért.Most vásároljon Philips Performance sorozatú the One TV-t és/vagy hangprojektort vagy wifi hangsugárzót a promóciós termékek közül, és pénzvisszatérítésben részesülhet. A vásárlás sikeres regisztrációját követően a televízió vagy az audió termék vásárlása után 15.000 Ft, TV és audio termékek együttes vásárlása esetén pedig 55.000 FT pénzvisszatérítésben részesülhet.

A promóció folyamata

1. Töltse ki az alábbi űrlapot.
2. Válasszon az alábbi lehetőségek közül:

a) Televízió + Hangprojektor/Wifi hangsugárzó -> 55.000 Ft pénzvisszatérítés
b) Televízió -> 15.000 Ft pénzvisszatérítés
c) Hangprojektor vagy WIFI hangsugárzó -> 15.000 Ft pénzvisszatérítés

3. Nyomja meg a Küldés gombot.
4. Az adatok ellenőrzése után visszaigazoló vagy elutasító e-mailt küldünk. A regisztráció jóváhagyása esetén a pénzvisszatérítés megfelelő összegét a regisztráció során megadott bankszámlaszámra utaljuk.