Az Ön beleegyezésének eredményeként előfordulhat, hogy a Philips csoport vállalatai promóciós céllal felveszik Önnel a kapcsolatot e-mailben, SMS-ben és más digitális csatornákon keresztül (pl. mobilalkalmazások és közösségi oldalak). Ahhoz hogy az Ön elvárásainak és szokásainak megfelelően alakítsuk ezt a kommunikációt, illetve hogy a legjobb, személyre szabott élményt nyújthassuk, elemezhetjük és összekapcsolhatjuk az Ön személyes adatait.
Ezek az adatok az alábbiakat tartalmazhatják:Ön által megadott adatok
Azok az adatok, melyeket Ön aktívan meg kíván osztani velünk, pl: név, születési dátum vagy életkor, e-mail cím, lakcím, ország, nem, telefonszám, közösségioldal-profil.Az Ön Philips-szel való kapcsolatba kerüléséből származó, nekünk megadott adatai
Az Ön Philips digitális csatornákkal (pl. közösségi oldalak, weboldalak, e-mail, alkalmazások és kapcsolódó termékek) való kapcsolatba kerüléséből, illetve ezek használatából adódó adatok. Ezek az adatok az alábbiakat tartalmazhatják: IP-cím, cookie-k, eszközadatok, kommunikációs csatornák, amelyekre Ön rákattint, részletes helyadatok, valamint az Ön által látogatott weboldalak.A Philips lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy bármikor visszavonja beleegyezését.

További tájékoztatást a Adatvédelmi irányelvek és a Cookie-szabályzat.

philips

Az akció véget ért.Most vásároljon Performance televíziót 6-os sorozatú Philips hangprojektorral
2022. február 1. és 2022. március 31. között, és az audió termék árából 55.000 Ft pénzvisszatérítést kaphat!


Promóciós szabályzat

  • Regisztrálja vásárlását a www.tv-audio-promocio.hu oldalon a vásárlás dátumától számított 14 napon belül.
  • Regisztrációjához kérjük csatolja a termékek megvásárlását igazoló számlát.
  • A pénzvisszatérítés összege a regisztráció jóváhagyását követő 40 napon belül kerül utalásra a megadott bankszámlaszámra.
  • Egy terméket illetve egy számlát csak egyszer lehet regisztrálni. Egy magánszemély csak egyszeri pénzvisszatérítésre jogosult.
  • A promóció csak a promócióban részt vevő kiskereskedelmi partnereknél, a promóció időszaka alatt - 2022.02.01. és 2022. 03.31. között - megvásárolt, a promócióban megjelölt terrmékekre érvényes.
  • A promóciós részletes szabályai ezen az oldalon közzétett Promóciós szabályzatban elérhetők.